הצוות שלנו
מי יזם את מרכז היזמות?
אנחנו משתמשים בעוגיות (Cookies) כדי לשפר את חוויית הגלישה שלך, לשפר את תפקוד האתר ולהציע תוכן מותאם אישית. באפשרותך לנהל את העדפות השימוש בעוגיות למטה. עוגיות הכרחיות תמיד מופעלות כדי להבטיח את פעולתו התקינה של האתר. עבור סוגי עוגיות נוספים, באפשרותך לבחור אם לקבל או לדחות את השימוש בהן. למידע נוסף, אנא עיין במדיניות הפרטיות שלנו.
מי יזם את מרכז היזמות?
פרופ' כרמל סופר נושא מספר רב של תארים:
בקריירה העשירה שלו, כרמל היה שותף בקרן "Gemini Israel Ventures", אחת מקרנות ההון סיכון הראשונות בישראל שהתמקדו בהשקעות בשלבים מוקדמים בתחום טכנולוגיות המידע.
הוא כיהן גם כנשיא קומברס אירופה והיה מייסד ומנכ"ל Starhome Mach, חברה שלאחר מכן התמזגה עם Telarix והפכה ל-Tomia, מובילה בתחום פתרונות המוניטיזציה הגלובליים.
כיום, לצד פעילותו האקדמית וניהול מרכז יזמות 360°, כרמל ממשיך לייעץ לסטארטאפים ולתרום מניסיונו לדור היזמים הבא. הוא גם יו"ר הדירקטוריון של "השכנים של רוני", עמותה ישראלית הפועלת להעצמת קהילות שכונתיות במטרה להפחית בדידות בקרב אוכלוסיית הקשישים וליצור חברה חסונה יותר.
איך שאנחנו רואים את זה, כרמל מייצג את החיבור המוצלח בין חדשנות טכנולוגית, מחקר אקדמי ומעורבות חברתית. מעטים הם אלה שזכו לתרום רבות כל כך לקידום היזמות והחדשנות בישראל.
דנה גביש היא שם דבר בעולם היזמות והחדשנות בישראל, המביאה עמה ניסיון עשיר מתעשיית ההייטק העולמית. היא המייסדת של מרכז יזמות 360° וסמנכ"לית יזמות ב-BGN, חברת מסחור הטכנולוגיות של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.
בעברה, הייתה דנה מנהלת שיווק והון סיכון בחברות הייטק גלובליות, וצברה ניסיון מעשי רב בתחום. לפני תפקידה הנוכחי, היא כיהנה כסמנכ"לית השיווק של "יישום", חברת מסחור הטכנולוגיות של האוניברסיטה העברית, בירושלים. שם רכשה את הניסיון והמומחיות במסחור מחקרים אקדמיים, גשר חיוני בין האקדמיה לתעשייה.
פאן-פקט על דנה: היא החלה את דרכה בעולם התקשורת. היא בילתה שבע שנים בתחום העיתונות, במהלכן עבדה כמפיקה ב-Associated Press, Fox News וערוץ 2 הישראלי. ניסיון זה מעשיר את יכולותיה בתחומי התקשורת והשיווק.
כיום, דנה משלבת את כישוריה המגוונים בקידום יזמות וחדשנות באקדמיה ובתעשייה. היא ממלאת תפקיד מרכזי בטיפוח הדור הבא של היזמים ובחיזוק הקשר בין המחקר האקדמי לעולם העסקי.
גדי בהט הוא יזם ומשקיע הון סיכון בעל ניסיון עשיר של למעלה מ-25 שנה בתעשיית ההייטק הישראלית. כיום, הוא מוביל את התוכניות האקדמיות במרכז יזמות 360°, ובמקביל משמש כמנכ"ל של Bahat Ventures, חברת ייעוץ לסטארטאפים.
ב-Bahat Ventures, גדי מעניק שירותי ייעוץ לחברות מובילות בתעשייה, ביניהן EMC, Radware, Sky Vision, Opgal ו-Theta Ray. גדי בעל ניסיון רב והוא יכול להציע תובנות מעמיקות וערך רב לחברות בשלבי צמיחה שונים.
לאורך הקריירה המרשימה שלו, גדי מילא מגוון תפקידים בכירים בתעשיית ההייטק:
כיום, בתפקידו במרכז יזמות 360°, גדי משלב את ניסיונו העשיר בתעשייה עם תשוקתו לחינוך ופיתוח הדור הבא של היזמים. הוא מוביל תוכניות אקדמיות המגשרות בין עולם האקדמיה לתעשיית ההייטק, מכשיר סטודנטים וחוקרים בכישורי יזמות ומעודד חדשנות בקמפוס ומחוצה לו.
גדי בהט מייצג את החיבור המוצלח בין ניסיון מעשי בתעשייה, ראייה אסטרטגית של משקיע, ומחויבות לפיתוח דור העתיד של היזמים בישראל.
דניאל וייל הוא יזם ומומחה בהוראת יזמות מעשית. כמנכ"ל תוכנית אואזיס באוניברסיטת בן- גוריון, פיתח קורס יזמות מעשי לפוסט-דוקטורנטים והיה שותף בהקמה של ארבעה מועדוני משקיעים בשיתוף BGN ורשות החדשנות.
דניאל לקח חלק בהקמה ובניהול של מספר סטארטאפים והוא בעל ניסיון משמעותי באקו-סיסטם הטכנולוגי. בעברו הקים ושימש כמנכ"ל עמותת "מחשבה טובה" שסייעה לעשרות אלפי אנשים בפריפריה לרכוש אוריינות דיגיטלית. דניאל כיהן כמנכ"ל TOM, ארגון גלובאלי לפיתוח פתרונות מיקריים בקוד פתוח לאנשים עם מוגבלויות.
על פעילותו זכה דניאל זכה בפרס אשלים, אות המופת בכנס שדרות לחברה ובאות ראש העיר ירושלים.
ד"ר בוזי רביב משלב ניסיון אקדמי ויצירתיות כדי לקדם חדשנות בהשכלה הגבוהה. עם רקע מגוון שמשתרע מעבודת מעבדה ועד יזמות, בוזי מקדיש את מיטב זמנו בחשיבה יצירתית ותהליכים משני-מציאות. בוזי מחזיק בתואר דוקטור בביולוגיה מולקולרית של צמחי מדבר, וגם בתואר אלוף החומוס של הנגב, אך הוא ידוע בעיקר כמייסד ומנהל תחנת "רדיו BGU", תחנת הרדיו האינטרנטית החדשנית של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב. בימים אלה בוזי מוביל את תוכנית היזמות BGU Stream, שמטרתה לפתח מיומנויות יזמיות באמצעות תרגול יצירת תוכן וניהול ערוצי מדיה.
התכנית Students Think Innovation אשר בשיתוף Google ומערך הדיגיטל הלאומי ומקדמת חדשנות במשרדי הממשלה ע"י פתרונות מבוססי ענן ו-AI לאתגרים ממשלתיים.
בנוסף לניהול התכנית, שילה מנהלת את קשרי האקוסיסטם והשותפויות ב-רובע החדשנות בבאר שבע- אחד המוקדים הצומחים והמשמעותיים בעולם החדשנות. היא מובילה את קהילת מנהלי.ות האקסלרטורים הארצית, וחברת דירקטוריון ב- בAmit עמותת בוגרי.ות 81.
שילה בוגרת הפקולטה לניהול ו-מדעי החברה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב והחלה את דרכה כעוזרת מחקר ב-HARVARD. כניסתה לעולם היזמות תמיד הייתה דרך אימפקט - היא היתה ממפתחי ה-AutismTech בארץ, תחום פורץ דרך המפתח טכנולוגיות מתקדמות לשיפור איכות חייהם של ילדים וילדות על הספקטרום האוטיסטי ומשפחותיהם. ובנוסף ניהלה את תחום היזמות הטכנולוגית ב-פורום מיכל סלה, הפועלת למיגור אלימות כלפי נשים.
מסר משילה ליזמיות ויזמים צעירים - לפעול תוך כדי הפחד.
קרן בעלת רקע מגוון המשלב בריאות, עסקים ומחקר מתקדם. בעלת תואר ראשון בפיזיותרפיה, תואר שני במנהל עסקים בהתמחות בתעשיית הביו-מד ו-תואר שני במדעי המוח. כיום היא דוקטורנטית במדעי המוח ומתמקדת במחקר בתחום השבץ.
קרן מביאה ניסיון רב מתפקידי שיווק ופיתוח עסקי בחברות סטארטאפ בתחום המכשור הרפואי והסייבר, ובנוסף היא מייסדת וחברת דירקטוריון במרכז טיפולי למען פוסט-טראומה בעוטף עזה.
סתו ברנר, כמנהל מערכות המידע, מוביל את שילוב הבינה המלאכותית בארגון, מייעל תהליכי עבודה פנימיים, משפר את הגישה למידע הארגוני ובונה תהליכי אוטומציה עסקיים.
בתפקידו הקודם כראש התפעול, סתו ניהל את מתחם יזמות 360, את תהליכי הרכש והתקשורת מול גורמי המנהלה באוניברסיטה וזאת תוך הטמעת טכנולוגיות חדשות ושיפור תהליכי עבודה.
כשליח קהילתי של הסוכנות היהודית בפלורידה, סתו חיבר את הקהילה המקומית לישראל באמצעות תכניות חינוכיות ותרבותיות. במסגרת שירותו הצבאי סתו פיקד על תוכנית "רואים רחוק" לשילוב חיילים על הספקטרום האוטיסטי.
אסף, במקור מקיבוץ רוחמה נולד וגדל בנגב כל חייו ומאוד מחובר למקום. שירת ביחידה קרבית מובחרת בצה"ל ושימש כמפקד צוות בסדיר ובמילואים.
בנוסף השתתף במחזור הרביעי של תוכנית נגב פריים, במהלך השנה השנייה בלימודי תואר ראשון בכלכלה ופתח חנות באמזון עם מותג פרטי.
את דרכו בניהול התחיל אסף במהלך פעילות ארוכת טווח בצופים במקביל להובלת תהליכים ישוביים קהילתיים.
כלכלנית ומנהלת הכספים של מרכז היזמות. בעלת תואר ראשון בכלכלה ותואר שני במנהל עסקים, עם ניסיון עשיר בתחומי הכלכלה, ניהול כספים, תקציבים ופרויקטים.
בעבר שימשה ככלכלנית ומנהלת תקציבים ופרויקטים במימון רשות החדשנות במסגרת BGN, חברת המסחור של אוניברסיטת בן-גוריון.
עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", גלינה יזמה והקימה מיזמים קהילתיים שנועדו לחזק את החוסן הנפשי של ילדים במצבים ביטחוניים מאתגרים. במסגרת פעילותה זכתה בשני קולות קוראים והקימה קבוצת מתנדבים מתושבי העיר באר שבע, שפועלים יחד למען הקהילה.
גלינה מאמינה כי לכל אדם יש הזדמנות לתרום לטובת עולם טוב יותר, בין אם במסגרת עבודתו ובין אם בשעות הפנאי.
נהיה בקשר ונראה איך אנחנו יכולים לעזור להזניק אותך